Blanes i Malgrat promouen l’art floral amb concursos

L'Ajuntament decorat pel "Blanes Botànic". Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
L'Ajuntament decorat pel "Blanes Botànic". Aj. Blanes
L’Ajuntament decorat pel “Blanes Botànic”. Aj. Blanes

Els 2 municipis veïns promouen de diferent manera la vocació per les flors. D’una banda Blanes ho fa amb la 2a edició del “Blanes botànic”.

A diferència de l’any passat, en què la primera edició de ‘Blanes Botànic’ va tenir lloc durant la segona quinzena del mes de maig, aquest 2017 s’ha hagut d’endarrerir perquè coincideixi amb les primeres setmanes de juny. El motiu és que, igual que ja es va fer al 2016, el cicle es tancarà el dia 18 amb la confecció de les tradicionals ‘Estores de Corpus de Raval’. Enlloc d’allotjar-se només al barri de Raval, també ho farà en una part del Carrer Ample i en d’altres trams de carrers on no es feia fins ara, amb l’objectiu d’apropar més la confecció de les catifes a la població.

A banda de la decoració de fanals i façanes, un altre dels eixos centrals de ‘Blanes Botànic’ són tres exposicions –una de les quals inclou la celebració d’un trofeu- i un concurs fotogràfic. Aquest darrer es farà de l’1 al 18 de juny, i es tracta del II Concurs Instagram #Blanesvilaflorida.

Hi haurà dues categories de premis. La primera és la genèrica, i es pot escollir el motiu fotogràfic de qualsevol espai botànic, jardins o flors on es reconegui que la instantània està feta a Blanes. La segona modalitat és la de botigues, i s’han de fotografiar decoracions de l’interior o l’aparador de comerços que tinguin motius florals. Les botigues blanenques participen doncs, decorant els seus establiments amb flors.

Respecte Malgrat de Mar, enguany engega la 2a edició del concurs d’Aparadors i Blacons florits, que en aquesta edició hi participen 5 botigues i 4 particulars. Pel que fa als establiments, la participació ha baixat a la meitat, l’any passat n’eren 11.  Els 3 primers classificats de la categoria balcons florits podran guanyar xecs de regal de 100 euros, 50 i 25, i els dels aparadors, una distinció que el certificarà com a guanyador. El 10 de juny es faran públics els noms dels guanyadors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics