El MiD s’acomiadarà del curs amb una nova cantata

Demà l’Escola de Música de Palafolls torna a sortir fora de les aules per oferir una mostra del que han après a l’escola. No aniran gaire lluny, fins el Fòrum Palatiolo, que any rere any es converteix en l’escenari de diverses propostes amb l’arribada del bon temps.

L’espectacle de demà començarà a les 18.30. Dins dels festivals de fi de curs que mostraran tot el han après, la primera exhibició tindrà com a protagonistes els més petits de la banda i que també seran els protagonistes de la cantata “La Comèdia del Gall”. Ho explica la Sara Lozano, directora del Música i Dansa.

Aquest festival donarà pas a les audicions a la fresca que es faran del 12 al 16 de juny també a la plaça davant del Cafè i el proper dissabte 17 de juny seran els alumnes de Dansa els que oferiran una exhibició al Teatre.

Les preinscripcions de l’Escola es van tancar el passat 26 de maig i durant aquesta setmana estan obertes les matrícules. Lozano en fa una valoració positiva i apunta com han patit un allau de nens i nenes de P3 que s’han preinscrit a dansa.

L’escola ofereix ensenyament en diverses disciplines. Cursos de llenguatge musical i de diferents instruments: bateria, trompeta, piano, guitarra i violí entre d’altres. A nivell de dansa ofereix graus en ballet clàssic, modern i també altres com ara flamenc, un grup que recentment ha guanyat la competició a nivell nacional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics