Malgrat fomentarà el reciclatge d’envasos entre la restauració  

Recollida d'escombraries. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’organització Ecoembes i l’Ajuntament malgratenc han engegat avui una campanya per promoure la recollida selectiva d’envasos lleugers entre els establiments d’hostaleria, restauració i càtering que s’allargarà durant 15 dies.

Un grup de tècnics acreditats visitaran les gairebé 200 empreses de restauració de Malgrat. En una primera visita se’ls informarà de la campanya i se’ls avaluarà. Els que s’hi vulguin apuntar rebran una segona visita, aquesta durant el mes de juliol es repartiran contenidors per fer la recollida d’envasos com brics, acer i alumini.

Els establiments de restauració són uns importants generadors de residus i un important vèrtex del reciclatge. Des de l’Ajuntament, s’apunta al paper clau dels restaurants per incrementar la recollida selectiva d’envasos lleugers a Malgrat de Mar.

Les últimes dades de l’Agència Catalana de Residus referent als envasos de la recollida selectiva al municipi l’any 2015 xifren en 341 tones els plàstics reciclats. La quantitat ha augmentat a Malgrat des del 2013, quan en van ser  284. Tot i això, aquell any va experimentar una caiguda important. Un any abans les tones d’envasos lleugers recollits n’eren 322.

El consistori rep el suport d’Ecoembes, l’organització medi ambiental sense ànim de lucre que promou tenir cura del medi ambient a través del reciclatge dels envasos domèstics.

CanalHoreca_Didáctica_167x300mm_Ct

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics