Divendres de cultura i música a Palafolls

Local Jove Can Batlle
Local Jove Can Batlle

Avui al vespre conflueixen al municipi diversos actes culturals en una compactada agenda.

D’una banda, a les 20h a Can Batlle es lliuraran els premis dels treballs de recerca. En l’edició d’enguany s’hi han presentat 9 originals que competeixen per algun dels 3 premis econòmics que entrega l’Ajuntament. El 1r està valorat en 500 euros, 300 pel segon i 200 el tercer. De moment es desconeix la temàtica dels treballs, i no serà fins aquest vespre quan es revelaran els guanyadors de la 10a edició del concurs de Palafolls. Un cop acabi l’entrega, hi haurà un concert en acústic al mateix Local Jove de Can Batlle.

El Casal d’Avis acollirà el 2n concert del 4dJazz. Pujarà a l’escenari la cantant i clarinetista Carola Ortiz que oferirà un espectacle amb sons mediterranis, de jazz i brasilers. El 2n divendres del festival palafollenc començarà a les 20.30h amb un concert de petit format amb el que es torna a posar en valor una altra veu femenina del món del jazz.

De fet, els altres concerts del cicle estan programats perquè es facin al Teatre municipal, però s’ha hagut de canviar la ubicació perquè precisament avui a la mateixa hora, a les 20.30h, la sala l’ocuparan els alumnes de 6è de Mas Prats.

Els nens i nenes ja van estrenar l’obra “Un llarg viatge” ahir al mateix Teatre a les 17.30h. Avui faran la segona i última sessió amb un musical que han preparat ells mateixos amb l’ajuda dels professors i que narra, a través de cançons, el seu pas per l’escola.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics