URGENT

La Revetlla de Sant Joan de Blanes es desplaçarà davant l’Escultura de Carles Faust

Compartiu aquesta història
Revetlla de Sant Joan 2016. Aj. Blanes
Revetlla de Sant Joan 2016. Aj. Blanes

La nit del 23 al 24 de juny se celebra la tradicional revetlla de Sant Joan. De Blanes hi participaran 10 entitats del municipi. La novetat més important és que es canviarà la ubicació en relació amb les últimes edicions. Sense moure’s del cèntric Passeig de Mar, situat davant de la platja, la festa s’ha desplaçat uns quants metres i estarà a tocar de la Plaça Catalunya, davant l’escultura de Carles Faust.

La festa començarà a les 6 de la tarda amb animació infantil. A partir de ¾ de 8 del vespre, el Club Patí Blanes Atlètic organitza Jocs d’Hoquei i a ¼ de 9 de la nit la Colla Gegantera.

Un dels moments culminants arribarà llavors, quan Acció Cultural Es Viver faci el lliurament de ‘La Flameta’, simbolitzada per una escultura elaborada per l’artista blanenc Narcís Balmanya. Es tracta de fer reconèixer la tasca d’alguna entitat de Blanes que s’hagi distingit pel seu treball envers la cultura popular, o que hagi significat un benefici per a tota la vila.

Tot seguit, cap a 3/4 de 9 del vespre, s’encendrà la Foguera de Sant Joan amb la Colla de Dials S, així com les espelmes de l’ANC, l’Assemblea Nacional Catalana. A l’encesa la seguirà un sopar popular.

Per últim, pels volts de les 11 de la nit hi haurà el darrer ingredient de la vetllada: el concert de Tutú-Keké, una banda de versions.

Cartellcorregit

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics