URGENT

La piscina municipal estrena demà la temporada de bany  

Compartiu aquesta història

piscinaL’equipament obrirà les portes aquest dimecres 21 de juny fins la primera setmana de setembre. Com cada any pels volts de Sant Joan i coincidint amb el final del curs escolar i l’arribada oficial de l’estiu la piscina reobre demà amb una jornada gratuïta.

Durant tot el dimecres la instal·lació estarà oberta per a tots els visitants. L’horari d’obertura serà el mateix de sempre, de dilluns a diumenge de 10h a 19h i amb els mateixos preus dels últims anys.

La piscina municipal se situa al carrer Travessera de les Esplanes. L’entrada de menors fins a 3 anys és gratuïta entre setmana, i els nens i nenes d’entre 4 i 14 anys costa 2,5 euros, mentre que els majors de 14 hauran de pagar 2.95€, exceptuant els jubilats i pensionistes que en pagaran la meitat

Existeixen, però abonaments i descomptes especials. Per exemple un abonament de temporada costa 82.5€ per a 1 adult i un nen o 121€ per a un adult i 2 nens. També hi ha abonaments de 10 entrades a un preu inferior de 20 euros pels infants i menys de 25 euros pels adults.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics