URGENT

Dues propostes al centre de PLF per la Revetlla de St Joan

Compartiu aquesta història

18740632_1363533143733760_8047129009513593365_n (1)La nit més curta de l’any tindrà dos punts al municipi on gaudir d’aquesta celebració. Per una banda, el Casal de l’Avi del centre ha preparat una revetlla que començarà demà a les 9 del vespre amb sopar i música en viu, amb el cantant Loden.

La Puput enguany també se suma a la celebració de la Revetlla. Serà a les 21.30h i  en el cas de l’entitat es farà a la Glorieta del Dr. Torner. La festa comptarà amb música amb el DJ Sing Mornings, hi haurà cavà i es ballaran danses tradicionals. Cadascú s’ha d’endur el sopar de casa per menjar a la fresca i hi haurà cava.

Als municipis  veïns també celebren l’entrada al solstici d’estiu. A Malgrat de Mar arriba la Flama del Canigó a les 20h al monument de la sardana. Mitja hora més tard s’iniciarà el recorregut amb la Flama dels Països Catalans fins la Plaça de l’Església i alla s’iniciarà una ruta que seguirà fins el passeig Marítim i tornarà a l’Església. A les 21h es preveu l’arribada de la Flama del Canigó i l’encesa del peveter.  A les 21.45 s’encendrà la foguera de Sant Joan i a les 22h a la Plaça Xesco Boix hi haurà sopar popular i ball amb en Ruc’n’Roll i els Embolingats. Les activitats s’organitzen en col·laboració amb el Grup Excursionista Malgratenc, que tornen a dur el foc directament des del Canigó. Hi participaran també els Geganters, la Colla de Diables Ratpenatsinfernals i Agrupació Escolta i Guia Sant Nicolau.

A Blanes, la Revetlla de Sant Joan es viurà al passeig marítim. Es desplaçarà uns metres fins davant l’escultura de Carles Faust amb diverses activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics