URGENT

Actualitzen la cartografia urbana en 3D de Malgrat  

Compartiu aquesta història
El diputat Josep Ramon Mut, amb la portaveu del govern, Neus Serra, i al regidor de Govern Obert, Serveis Econòmics, Ramir Roger. Foto: Diputació de Barcelona
El diputat Josep Ramon Mut, amb la portaveu del govern, Neus Serra, i al regidor de Govern Obert, Serveis Econòmics, Ramir Roger. Foto: Diputació de Barcelona

La Diputació ha entregat aquest dimecres passat la nova cartografia topogràfica urbana tridimensional a escala 1:1000 de Malgrat. Es tracta d’una eina “essencial” per als ajuntaments ja que s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, la cartografia de cadastre, les xarxes de serveis i els equipaments.

En total s’han cartografiat 604 hectàrees de Malgrat de Mar, tant les zones de sòl urbà i urbanitzable com les hectàrees de sòl no urbanitzable.

La cartografia es realitza a partir de les fotografies aèries que utilitzen tècniques fotogramètriques i treball de camp, i està estructurada en sis fitxers amb l’altimetria, planimetria, toponímia, model digital d’elevacions, vialer i model digital del terreny. L’actualització de la cartografia del municipi ha de facilitar els treballs de gestió municipal.

La cartografia lliurada s’ha realitzat en els formats Microstation, Autocad i PDF.

Des de fa 3 anys, Palafolls també disposa d’una cartografia topogràfica urbana en 3D. L’actualització de la cartografia facilita els treballs de diagnosi, planificació i gestió municipal, així com la presa de decisions estratègiques. Al municipi es van cartografiar el 2014 un total de 1.086 hectàrees.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics