153 sol·licituds a PLF per la beca menjador del proper curs

SALT GIRONES CONVENIO CON CREU ROJA PARA BECAS COMEDOR IES VALLVERA 14 11 14 FOTOGRAFIA JOAN CASTRO ICONNA
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de mitjans de maig fins el passat 9 de juny, les famílies del municipi amb fills en edat escolar han pogut demanar els ajuts del menjador pel proper curs 2017-2018. Els atorga el Consell Comarcal del Maresme, però són els Ajuntaments els que gestionen les sol·licituds, revisen que s’entreguen amb tota la documentació corresponent i les envien a l’ens comarcal.

En total, enguany s’han rebut 16 sol·licituds més que en el període anterior, quan l’Ajuntament en va rebre 137. Són 153 les ajudes per Palafolls que es presentaran al Consell Comarcal.

A l’hora d’adjudicar-les se segueixen diverses tipus de barems. D’una banda s’estudia la situació econòmica de la família i d’una altra també es valoren altres índex com els nombre de nens en el nucli familiar i l’edat, ja que es prioritzen els més petits. Ho explica la Judit Puig, de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquests dies, el departament s’encarrega d’entrar les sol·licituds a la base de dades del Consell Comarcal. A final de mes s’enviaran a l’ens i a partir d’aquí s’estudiarà cada cas. La previsió és que a principis del curs ja es puguin adjudicar els ajuts. Les beques cobreixen la meitat del cost del servei de menjador escolar.

El novembre de l’any passat es van concedir de 75 ajuts a Palafolls, el que suposava un 44% més que l’any anterior, quan se’n van resoldre favorablement 52. Enguany, han augmentat les sol·licituds, un aspecte que des de l’Àrea de Serveis Socials ho adjudiquen a un major coneixement de les famílies.

Les beques menjador  les aprova el Consell Comarcal, i cobreixen les necessitats socioeconòmiques i geogràfiques dels nens que estudien en diferents centres escolars i que no tenen el servei de menjador escolar gratuït.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics