Primers ensurts pels petards

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta és una de les nits més perilloses de l’any pel que fa a risc d’incendi. Avui a la tarda s’ha incendiat un contenidor de paper al centre de Palafolls.

Pels volts de quarts de 7 de la tarda un contenidor ubicat al carrer Girona amb Pau Casals ha començat a fumejar. S’hi ha acostat els bombers de Malgrat de Mar que s’han encarregat d’apagar el contenidor. Tot ha quedat en un ensurt i per un possible petard que s’ha llançat en el seu interior.

D’altra banda, aquest migdia, a les 2 s’han incendiat uns matolls a Malgrat, a tocar de Sant Lluís. S’ha produït darrera de la deixalleria, a Can Patalina. Hi han intervingut 3 dotacions dels Bombers i sembla ser, segons la Policia Local de Malgrat, que es tractaria d’uns joves que tiraven petards i que un dels artefactes hauria incendiat el camp.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics