Tanquen, avui, el CAP de PLF per la “reducció de jornada” als metges

Actual CAP de Palafolls
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

cap-salutEls pacients que s’hagin acostat avui al CAP de Palafolls s’han trobat amb la porta tancada amb pany i clau i un cartell que informava de l’absència dels metges i infermers titulars per “la reducció de jornada anual dels professionals”.

La interrupció habitual de les visites també s’ha traslladat a Malgrat i a Calella on només ha estat operatiu el servei d’urgències amb metges i infermers de guàrdia.

A l’Ajuntament de Palafolls no li ha agradat el tancament d’avui. El consistori s’ha queixat a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que és qui  s’encarrega de la gestió dels Cap Salut i hospitals de la zona.

Segons la Corporació, el tancament es deu a la planificació de dies festius.  En cas que algun veí de Palafolls necessiti ser atès d’urgència, s’haurà de dirigir al CAP de Malgrat, que és el centre de referència i que a més ha obert el servei d’urgències nocturnes.

L’Ajuntament de Palafolls assegura, a més, que es posarà en contacte directament amb la Conselleria de Salut per presentar una queixa per haver permès el tancament del CAP, que ha deixat tot avui sense servei sanitari el poble.

L’horari de l’ambulatori de Palafolls és de dilluns a divendres, pel que el poble es queda 3 dies consecutius sense atenció sanitària al terme municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics