Ensurt per petits incendis aquest Sant Joan

Terreny darrera el carrer Sant Jordi on s'hi va calar foc. Foto: Sílvia Zarza
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Coincidint amb Sant Joan aquest cap de setmana s’han produït petits incendis a Palafolls.

Un dels focs es va declara al barri de Santa Maria, darrera els immobles del carrer Sant Jordi en una zona de matolls. La ràpida reacció dels veïns en apagar-lo va evitar danys majors. Segons han relatat ells mateixos a aquesta emissora, van escoltar nens, un petard i després el foc. Les flames van incendiar amb facilitat els secs matolls de la línia de cases del carrer Sant Jordi.

Els veïns, que en aquell moment es trobaven a casa,  van reaccionar amb molta rapidesa i amb galledes d’aigua i mànegues van aconseguir apagar les flames. L’ensurt va ser important davant la rapidesa amb la que avançava el foc i alerten de la proximitat de la zona amb els habitatges i la deixadesa del terreny.

Quan va arribar la Policia Local i els Bombers ja estava apagat i només va caldre remullar la zona.

El dissabte es va produir un altre ensurt al centre, darrera l’escola Les Ferreries pels volts de quarts de 8 del dissabte, i també s’apunta que la causa seria un petard. La mateixa tarda se’n va declarar un altra a la zona perimetral del barri de Sant Lluís.

La Nit de Revetlla no es van produir grans ensurts. El divendres a la tarda es cremava un contenidor al carrer Girona per un possible petard i un terreny darrera la deixalleria de Malgrat de Mar, a Can Patalina.

A Blanes no hi van haver grans ensurts: dos incendis amb matolls cremats en zona urbana i dos contenidors amb material encès a l’interior per la tirada de petards.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics