Estiu de premis a Ràdio Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà comença la graella d’estiu de Ràdio Palafolls. Després de Sant Joan, l’emissora renova els continguts i aposta per una programació més desenfadada i estival. Es recupera el concurs “dGorra” que serà el protagonista de la graella d’aquesta casa i on es repartirà un centenar de premis.

Entre juliol i agost se sortejaran obsequis diaris: entrades a parcs aquàtics, a cinemes, dinars, sopars, esmorzars als establiments del municipi i descomptes a les botigues.

Com l’any passat es dividirà en dues edicions diàries: al matí i a la tarda amb un format “express”. Per participar als concursos se segueix la mateixa metodologia que les edicions anteriors.

A les 10h del matí, el dGorra llançarà una pregunta. La resposta es podrà enviar a través de trucada telefònica, sms, whatsapp, o correu electrònic amb el nom, cognom i telèfon de contacte. Al final del programa, a l’una del migdia, es trucarà a un dels números de telèfon que hagin encertat la resposta, i només despenjar-lo s’haurà de dir la paraula clau  per endur-se el premi. Al llarg del matí s’anunciarà la contrasenya del dia i és indispensable que s’agafi el telèfon i es digui la paraula correctament per endur-se el premi. Hi haurà premis mensuals més grans com ara escapades per 2 persones que se sortejarà entre els que hagin participat al llarg del mes.

A la tarda, el “dGorra express” oferirà 4 hores de selecció musical.

Els informatius mantindrem l’Informatiu migdia a les 13h i l’informatiu vespre, que s’avança 1 hora, a les 20h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics