URGENT

Renoven els pilars de l’Amateur del PLF

Compartiu aquesta història
Celebració del 2n gol del PLF. FOTO: Sergi Vargas/GolCat
Celebració del 2n gol del PLF. FOTO: Sergi Vargas/GolCat

Després del capítol de baixes, s’enceta el de renovacions. De moment, uns 8 jugadors han confirmat que lluiran la samarreta groga i negra del primer equip del CD Palafolls. S’han compromès amb la propera temporada els jugadors que formen la columna vertebral de l’equip des que va pujar de Quarta a Segona Catalana.

D’entre les renovacions, hi ha el capità Isaac Camacho “Capi”; el seu 2n, el porter Oriol Parera; el davanter Loren; els mig campistes Jaume Parera, Iván Sarabia i Francesc Massegú “Massa” ; el defensa Pol Victòria i Víctor Carrasco “Melon”.

Són alguns dels jugadors que de moment ha confirmat el club i que han decidit quedar-se al Palafolls i estrenar temporada en la segona etapa de Pai Matas com a entrenador de l’Amateur. La previsió és que en els propers dies es facin públiques més renovacions.

Són l’eix vertebrador del vestidor els que finalment han decidit sumar-se a aquest repte important de cara al setembre.

El club s’està posant les piles per mantenir els jugadors de la cantera palafollenca amb la intenció de formar un equip més preparat i competitiu.

Ara només calen saber les noves incorporacions després que marxessin, almenys, cinc jugadors: Xavier Amorín, Yerlín, Albert Amaya, Juki Caballero i Oliver Cerdán.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics