L’ACEP reparteix 500 euros en premis aquest estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls ha preparat per aquest mes de juliol un nou concurs entre els clients dels establiments del municipi. L’ACEP repartirà 5 premis de 100 euros cadascun que es podran gastar a les botigues associades fins el 14 d’agost.

Ho explica el president de l’ACEP, Francesc Tresserres.

Per participar-hi, cal enviar un missatge amb una selfie al Facebook de l’ACEP feta en una botiga o establiment de l’associació amb un producte adquirit i amb la mascota de l’associació, l’Acepi, que es trobarà als aparadors. La mascota es mourà entre els diversos establiments. Les fotografies les publicarà l’Associació un cop s’hagin validat.

prmo acepS’ha d’adjuntar en el missatge, el nom, cognoms, edat i l’establiment on s’ha fet la foto. Hi ha temps fins el 30 de juliol a les 21h i el guanyador serà el que tingui més “m’agrada”. Cada participant podrà publicar  un número il·limitat de fotografies. Poden ser en solitari, parella o grup. Aquest dissabte s’obre el concurs que finalitzarà el 30 de juliol i el resultat es farà públic el dia següent.El jurat seran els usuaris que a través d’un “m’agrada” donen el seu vot pel que consideren el guanyador.

D’altra banda, el Palafolls Tot Canvi se’n va de vacances coincidint amb els mesos de més calor. Aquest primer dissabte de mes ja no n’hi haurà, fins el proper 2 de setembre.

La nova promoció d’aquest estiu vol dinamitzar les botigues associades de l’ACEP i moure la clientela.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics