Detenen a Lloret tres britànics amb 1.150 càpsules del “gas del riure”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Lloret de Mar va interceptar tres persones de nacionalitat britànica que pretenien infiltrar-se en una festa per vendre la droga. La detenció es va efectuar el passat 23 de juny, segons publica el Diari de Girona. Els agents van intervenir 1.146 càpsules que contenien òxid nitrós, cadascuna amb 8 grams del conegut com a “gas del riure”. Per tant, en total són 9 quilos de substància requisada.S’utilitza en cirrugia i odontologia pels seus efectes anestèsics i com a droga es coneix com a “gas del riure” pels efectes eufòrics que produeix si s’inhala.

També se’ls va comissar 34 dosis d’èxtasi, 11 grams de cocaïna i 15 grams més de marihuana.

Els tres detinguts s’havien “infiltrat” en un grup d’anglesos que tenia programada una festa amb la intenció de vendre-hi la droga. Les diligències es van traspassar als Mossos d’Esquadra per a què continuïn amb la investigació. El dispositiu va coincidir amb la revetlla de Sant Joan com a tasca preventiva, per “neutralitzar possibles delictes.

(Diari de Girona)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics