Mas Prats tindrà una unitat de suport pels nens amb necessitats especials  

Escola Mas Prats
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una de les escoles de primària de Palafolls incorporarà el proper curs escolar una Unitat de Suport a l’Educació Especial (USEE). Es tracta d’equips humans, tècnics i materials que es faciliten als centres escolars per ajudar en  l’aprenentatge i la inclusió dels nens amb necessitats educatives especials. Ho explica la directora de Mas Prats, Rebeca Gómez.

El proper curs 2017-2018,l’Escola Mas Prats comptarà amb una Unitat de Suport amb la que es donarà atenció personalitzada a aquests alumnes. Es combinarà l’educació a l’aula ordinària, i classes i tallers en una classe a part formada només pels nens i nenes que integrin l’USEE.

El Departament d’Ensenyament n’ofertava una a la zona i van rebre la proposta d’incloure-la a Palafolls.  Des de la direcció de l’Escola asseguren que és una important aposta per la integració dels infants amb necessitats especials.

L’escola apunta que hi ha al voltant d’uns 7 nens al centre susceptibles de participar en la Unitat de Suport a l’Educació. D’una banda es defensa que es millora el seu aprenentatge, però també la inclusió  amb la resta de nens i nenes. Sempre i quan es tinguin alumnes per l’USEE, es confia en què es mantindrà. Per garantir una continuïtat en l’Educació Especial dels infants, des de Mas Prats es defensa que s’implanti una Unitat de les mateixes característiques a l’Educació Secundària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics