Detenen un voluntari de l’ADF com a presumpte autor dels incendis de St Lluís

La Policia Local de Palafolls ha detingut el presumpte autor dels incendis. RP
La Policia Local de Palafolls ha detingut el presumpte autor dels incendis. RP
La Policia Local de Palafolls ha detingut el presumpte autor dels incendis. RP

La Policia Local de Palafolls ha detingut un home com a presumpte autor dels últims incendis que s’han produït al barri de Sant Lluís. Se l’han endut els Mossos d’Esquadra. En les properes hores passarà a disposició judicial.

L’home és membre del cos de voluntaris  l’ADF de l’Alt Maresme i veí del barri de Sant Lluís. El president dels voluntaris, Joan Aldrufeu, assegura que havien enviat l’home que ha resultat detingut com a reforç en l’incendi d’aquest migdia.

Els cossos de seguretat ja feia temps que treballaven amb la hipòtesi que els incendis constants al barri de Sant Lluís eren provocats. Aquest migdia, després de l’últim foc, la Policia Local ha detingut un home que en aquells moments es trobava a Can Jordà com a presumpte autor dels focs. La detenció és el resultat d’un operatiu conjunt entre Agents Rurals, Mossos d’Esquadra, la Policia Local i Protecció Civil.

Des de mitjans de maig s’han registrat una quinzena de focs a Sant Lluís. En gran part dels casos focs seguien una mateixa sintonia: primer un contenidor i després la crema d’uns marges. Més de la meitat dels incendis s’han produït a la part alta del barri de Sant Lluís, al camí de Can Jordà.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics