URGENT

Tot a punt per la 2a cursa Color Blanes X Runners

Compartiu aquesta història
Blanes acull la 2a cursa Color Blanes X Runners. Foto: Aj. Blanes
Blanes acull la 2a cursa Color Blanes X Runners. Foto: Aj. Blanes

Demà passat diumenge 9, a partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc la segona edició de l’esdeveniment lúdic i esportiu del Color Blanes X Runners.

L’activitat, segons l’Ajuntament de Blanes ja va tenir una bona arrencada l’any passat. Hi van participar unes 1.500 persones. A partir de l’experiència de l’any passat, en aquesta segona edició s’han introduït nombroses novetats per millorar l’esdeveniment.

S’ha escurçat el recorregut d’enguany: passa de 5 quilòmetres a 3. S’espera així ampliar el ventall de participants, amb gent de totes les edats i condicions físiques.

La marxa popular seguirà un circuït urbà que sortirà igual que l’any passat des del Passeig de Mar. L’incentiu d’aquesta segona edició és que finalitzarà a la platja del centre, al costat del Club Vela Blanes, amb una festa amb DJ.  El tret de sortida es donarà a les 7 de la tarda i es farà un recorregut de 3 quilòmetres a peu pla arran de mar.Al llarg del recorregut es llançarà pols de colors.

Tothom que tingui ganes de participar en la II Color Blanes X Runners s’hi pot inscriure en línia. Se’n podran seguir fent fins el mateix diumenge, sempre i quan no s’hagi superat el límit establert, de 1.500 persones. El preu és de 6 € per a les inscripcions anticipades, mentre que el mateix dia de la marxa popular ja haurà augmentat als 8 € per persona. El pagament de la inscripció inclou el dorsal i el kit del participant, amb unes ulleres per protegir els ulls de la pols, consumició per a la festa final, així com altres ingredients que són sorpresa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics