Les platges de Pineda celebren l’estiu amb activitats

Pineda de Mar dona la benvinguda a l’estiu amb la celebració de la Festa d’Estiu a les platges, que tindrà lloc aquest diumenge, 9 de juliol.

La Platja dels Pescadors serà l’escenari, a les 12:30h del migdia del diumenge, de la inauguració de la Festa d’Estiu i a la tarda s’hi celebrarà una festa de l’escuma (16h) i una sessió de ioga (de 18h a 19h) a càrrec de Can Xaubet. A  la Platja dels Pins hi haurà instal·lat un rocòdrom amb tres vies d’escalada i una tirolina, a la Platja de la Riera s’hi instal·larà un inflable aquàtic, i la Platja de Poblenou acollirà una piscina amb barques.

Durant els dos mesos d’estiu les platges de Pineda oferiran diverses activitats gratuïtes adreçades tant als grans com als petits. Fins el 17 de setembre s’habilitarà un espai per a nadons fins a 6 anys amb el que es facilita l’estada dels pares i mares a la platja. També hi haurà a la mateixa Platja dels Pescadors una zona amb tallers, activitats i jocs d’aigua. Hi haurà sessions esportives com aquagym, zumba, balls llatins, soft gym i s’han habilitat diferents espais esportius amb xarxes per a la pràctica de vòlei i porteries per a jugar a futbol.

L’oferta lúdica a les Platges de Pineda estarà en funcionament fins a mitjans de setembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics