URGENT

Campanya dels comerciants de MLG per recollir fons pel monument als brigadistes

Compartiu aquesta història

A Malgrat de Mar s’ha posat en marxa una nova campanya per a finançar el monument als brigadistes internacionals. Per aquesta ocasió, s’hi han sumat una trentena d’establiments del municipi. Entre els seus clients, els comerciants recolliran donatius a partir de 2 euros i a canvi els lliuraran una insígnia amb una imatge de l’escultura. La campanya s’allargarà fins a finals del mes d’agost.

 Malgrat de Mar vol aixecar un monument als brigadistes internacionals del Ciutat de Barcelona. Un vaixell que va ser torpedinat per les tropes franquistes durant la guerra civil espanyola. La nau es va enfonsar davant la platja del municipi i hi van morir una seixantena de persones.

 Per a la primera fase del projecte de creació del monument, es necessiten més de 15.000 euros, que s’estan recollint a través d’una campanya internacional de micromecenatge. Segons els responsables de la iniciativa, ja se n’han recollit 6.000.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics