Malgrat instal·larà calderes de biomassa a les escoles públiques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El govern de Malgrat de Mar ha anunciat que vol instal·lar calderes de biomassa a les dues escoles públiques del municipi. És un pas més cap a la sostenibilitat i l’estalvi energètic. Aquest sistema subministraria aigua calenta i calefacció als centres educatius, tot tenint cura del medi ambient.

Les calderes de biomassa permetran que es redueixi l’emissió de gasos contaminants a l’atmosfera. També augmentarà l’eficiència energètica dels dos centres escolars.

 La instal·lació d’aquestes calderes de biomassa està pendent d’una sol·licitud de subvenció que el consistori malgratenc ha traslladat a la Diputació de Barcelona, l’organisme encarregat d’instaurar la iniciativa al territori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics