URGENT

El Maresme guanya més pes a l’executiva nacional del PSC

Compartiu aquesta història
Alicia Romero i Xavier Amor, les noves incorporacions a la cúpula nacional del PSC. Foto: PSC
Alicia Romero i Xavier Amor, les noves incorporacions a la cúpula nacional del PSC. Foto: PSC

La Comissió Executiva Nacional del partit incorpora l’alcalde de Pineda i president de la Federació Catalana de Municipis, Xavier Amor, i la diputada del Maresme al Parlament de Catalunya, Alícia Romero.

Amor compartirà la cartera de Política municipal amb Jaume Collboni i Romero passa a ser la nova secretària d’Economia del PSC. La diputada ja és portaveu d’economia del grup socialista al Parlament i fins ara ocupava la secretaria de formació.

La marxa de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, i la de l’alcalde de Viladecans, Carlos Ruiz com responsables de l’àrea de cohesió social i integració, i de la secretaria d’indústria, comerç i turisme en el Comitè Federal del PSOE ha obligat el PSC a introduir alguns canvis a l’executiva nacional. Les noves incorporacions han permès donar més pes al Maresme.

El primer secretari del PSC a la comarca, Xesco Gomar, es mostra satisfet “en atorgar al Maresme més responsabilitats polítiques a nivell nacional”. Per la seva banda, Xavier Amor, destaca que afronta aquest encàrrec del partit amb “moltes ganes i molta responsabilitat”.

Alicia Romero valora encertat el fet que se li encarregui la responsabilitat de l’àrea d’economia del partit, perquè –segons diu ella mateixa- “aquesta responsabilitat ve estretament lligada amb la feina de portaveu del grup socialista que ja estic fent en el Parlament”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics