El govern acusa l’oposició d’anar “contra el progrés” de Palafolls

Ple de PLF. RP

La planta de biogàs ha tornat a enfrontar el govern amb la resta de grups polítics. Les declaracions s’han fet en el procés de desestimació de les al·legacions contra la modificació del Pla General d’Ordenació (PGO) del Polígon Industrial que permetrà la construcció de la planta de biogàs. Altra vegada el polèmic assumpte només ha comptat amb el recolzament del govern ( PSC, ICV-EUiA i el no adscrit Martí Victòria). Les al·legacions presentades presencialment per l’Associació de Veïns de Mas Reixach, on es demanava que s’anul·lés la modificació del Pla -acompanyades amb 270 signatures- s’han desestimat tal i com estava previst.

La modificació del PGO tirarà endavant. L’alcalde Valentí Agustí veu les crítiques d’ERC i del no adscrit Óscar Bermán com un atac personal i els acusa d’anar en contra del progrés del poble.

Segons es recull a l’informe jurídic de l’Ajuntament, un dels motius pels quals es desestimen les al·legacions és que es va incomplir la normativa a l’hora de presentar-les: s’ha de fer telemàticament i no presencialment. El document del nou PGO ha superat l’aprovació provisional i l’haurà de validar la Generalitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics