Perilla l’Ensorra’t de Blanes per la denúncia d’un veí

Festival de Música a la Platja 'Ensorra't' 2016. (Ajuntament de Blanes)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Festival de Música a la Platja 'Ensorra't' 2016. (Ajuntament de Blanes)
Festival de Música a la Platja ‘Ensorra’t’ 2016. (Ajuntament de Blanes)

A una setmana per l’inici de la Festa Major de Blanes, la sisena edició de l’ “Ensorra’t”, el Festival de Música Jove a la Platja, es podria suspendre. Un veí ha interposat una denúncia contra l’esdeveniment. El passat 21 de juny l’Ajuntament de Blanes va rebre dues instàncies presentades per aquest mateix veí on demanava al consistori que suspengués el festival i que realitzés un estudi de sonometria des del seu domicili situat al Passeig de Mar.

Quinze dies més tard, el veí va presentar una denúncia al Jutjat de Girona i es va dictar una mesura cautelar: es demana a l’Ajuntament que traslladi l’ “Ensorra’t” a un altre lloc  a una distància superior als dos quilòmetres i mig del domicili del demandant.

El consistori va presentar al·legacions i el que el festival es pugui celebrar al lloc previst.  La programació de l’esdeveniment d’enguany inclou formacions de tribut com “Seguirem”, centrat en temes d’Obrint Pas, Incombustibles, DJ Campa,  Lágrimas de Sangre o Extracto de Lúpulo.

El Festival de Música a la Platja Ensorra’t és hereu de les conegudes Barrakes de Blanes, que durant molts anys van estar ubicades a l’antic camp de futbol d’Els Pins.

19437338_1420012411419096_3319339973713790087_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics