Blanes celebra dissabte la II Nit de l’Esport

Nit de l'Esport de Blanes 2016 (Ajuntament de Blanes)
Nit de l'Esport de Blanes 2016 (Ajuntament de Blanes)
Nit de l’Esport de Blanes 2016 (Ajuntament de Blanes)

Per segon any consecutiu la Ciutat Esportiva Blanes allotjarà un esdeveniment en reconeixeixement a esportistes locals .Es tracta de la II Nit de l’Esport, que tindrà lloc aquest dissabte 15 de juliol a la tarda, i que novament té l’objectiu de reconèixer l’esforç i la tasca sovint anònima que fa tot aquest col·lectiu.

Es lliuraran més de 50 reconeixements corresponents a una trentena d’entitats. També es donaran guardons especials a   destacats esportistes blanencs, així com a veterans periodistes esportius de diversos mitjans.

L’acte el presidiran l’alcalde accidental de Blanes, Quim Torrecillas, acompanyat pel regidor d’Esports, Joel Comas. També hi participaran representants de totes les forces polítiques, que s’encarregaran d’anar lliurant els trofeus als premiats. També s’ha convidat a assistir-hi a tots els exregidors d’Esports que hi ha hagut al llarg dels diferents mandats a l’Ajuntament de Blanes.

Igual que l’any passat, s’espera que hi participin centenars de persones. Un cop finalitzi el lliurament de reconeixements, vindrà la segona part de la festa esportiva, que inclourà un concert amb Porto Bello Band.

La II Nit de l’Esport, que s’allotjarà a la pista verda de la Ciutat Esportiva, començarà a 2/4 de 7 de la tarda del proper dissabte 15 de juliol i començarà amb la recepció dels convidats al hall. A ¾ de 7 es donarà accés a la pista, i a les 7 en punt començarà la cerimònia, seguida pel concert del grup Porto Bello Band. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics