Continuen els preparatius de l’Ensorra’t malgrat la sentència judicial

Festival de Música Jove Ensorra't (Joaquim Llorens)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Festival de Música Jove Ensorra't (Joaquim Llorens)
Festival de Música Jove Ensorra’t (Joaquim Llorens)

La notícia sobre la sentència judicial que obligava a l’Ajuntament a canviar de lloc el festival ha indignat a veïns, associacions i grups polítics. Un matrimoni veí del Passeig de Mar, on se celebra el Festival de Música Jove des de fa 6 anys, va denunciar l’esdeveniment després que l’any passat patissin problemes de salut pel soroll ocasionat.

El Consell Local de Joventut de Blanes reivindica que l’Ensorra’t es pugui fer amb tota normalitat. En un comunicat asseguren que tots els concerts es fan amb limitador de so i recorden la presència en el festival de la Policia Local i  Protecció Civil per una bona convivència amb els veïns.

Una de les raons que ha motivat la queixa dels veïns per demanar l’anul·lació o el desplaçament dels concerts és el nivell de soroll del festival. Des del Consell es remarca que en tots els dies s’utilitza un limitador de so per no sobrepassar els límits legals permesos i que en cada edició s’han contractat aquests serveis.

Els organitzadors asseguren estar “molt tranquils” i avancen que seguiran treballant en els preparatius del festival que comença d’aquí una setmana, el divendres 21.

El passat dimarts l’Ajuntament de Blanes va presentar al·legacions per aconseguir la suspensió de la mesura cautelar dictada pel Jutjat amb la que s’insta al consistori a traslladar l’Ensorra’t a 2,5 km de distància del domicili del demandant.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics