El 3r “Fora Estocs” duplica l’espai

2a edició del Fora Estocs. (Molí d'en Puigvert)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
2a edició del Fora Estocs. (Molí d'en Puigvert)
2a edició del Fora Estocs. (Molí d’en Puigvert)

La Fundació El Molí d’en Puigvert organitza aquest dissabte el 3r “Fora Estocs”, la fira solidària que posa a la venda productes com roba o mobles amb l’objectiu d’aconseguir fons per la fundació que treballa per la inserció laboral de persones amb trastorns mentals.

L’edició de demà passat tindrà el doble d’espai que el passat mes de febrer. S’hi podran trobar roba, mobles, objectes de decoració però també aliments com patates i carbassons de l’hort ecològic de la Fundació.

Es manté l’ampliació de ventall de productes a la venda. Ja el passat febrer s’hi van introduir mobles i articles de decoració com també quadres pintats pels mateixos usuaris. La roba que es posa a la venda són estocs que cedeixen els fabricants i que no s’han pogut comercialitzar dins el programa “Cosir i Estrenar”. Així se li intenta donar sortida.

El Fora Estocs durarà tot el matí del dissabte, de 10h a 15h al Gorg del Molí d’en Puigvert. La Fundació, que ja n’ha fet difusió a les xarxes socials, demana que no es concentri tothom a primera hora del matí. L’edició anterior la cua abans d’obrir va ser molt gran i es va haver de limitar l’accés i el temps per comprar dels clients que esperaven. Asseguren que a partir de les 11.30 ja no hi havia cues i que la roba no es va esgotar.

Per la 3a edició s’ha duplicat l’espai i les taules de venda i només es limitarà l’accés en cas de necessitat o seguretat,pel que es demana que s’eviti anar-hi a primera hora.

En el Fora Estocs del mes de febrer s’hi van passejar 1.500 persones i es van aconseguir 5.000 euros de fons per la Fundació. Ja aleshores es parlava d’una possible tercera edició coincidint amb el canvi d’armari i temporada.

19990077_1927752730774482_6849493155413658390_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics