L’Ensorra’t, salvat in extremis

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els organitzadors han comunicat a través de les xarxes socials que després d’una reunió amb el denunciant, retirarà la denúncia.

La programació d’avui ha quedat alterada, però a partir de demà l’organització assegura que continuaran amb el programa. El veí sembla que hauria canviat d’opinió després que ahir més d’un centenar de joves es manifestés davant de casa seva. Ahir a la tarda semblava que Blanes es quedava definitivament sense el Festival de Música Jove a la platja després que el jutgés mantingués la mesura cautelar d’allunyar-lo a 1km del domicili del demandant.

La retirada de la denúncia és el resultat d’uns acords entre l’organtizació i el veí: primer es reconeix que es podrien haver vulnerat els drets dels veïns i causar molèsties, es condemnen les actuacions “que van promoure alguns dels joves i que van més enllà de la llibertat d’expressió” i les qualifiquen “d’intolerables”. Per últim i tercer punt, s’inclou que tant el consistori com el Consell de Joves es comprometen a adoptar altres mesures complementàries, més enllà de les que ja s’adoptaven fins ara per minimitzar l’impacte de l’activitat.

El regidor de Joventut, Joel Comas, defensava que es complia amb tota la normativa i que es destrossava la Festa Major de la ciutat. El Consell de Joventut alertava que la sentència comportava pèrdues econòmiques i ja s’estaven organitzant actes alternatius. Finalment, l’Ensorra’t se salva, continuarà a la platja i demà a la nit es reprèn la programació corresponent.

19437338_1420012411419096_3319339973713790087_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics