El ple votarà modificar la tarifa de l’aigua

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament durà a aprovació en el ple d’aquest divendres la modificació de les tarifes del servei d’abastament d’aigua amb el que es preveu reduir la factura fins un 20%.

L’administració local ha mantingut converses amb Sorea per actualitzar els trams del rebut del servei. Així, la modificació que es duu a aprovació és ampliar els litres en el 2n tram de la factura per tal d’evitar que el consumidor que es trobi en el consum mig, no salti al següent barem de tarificació.

L’àrea de serveis públics defensa que la mesura beneficiarà a 700 abonats de Palafolls i suposarà una reducció de la factura final de l’aigua entre el 18 i el 20%.

També es ratificarà la modificació dels torns de treball de la Policia Local durant l’estiu i es proposarà el calendari de Festes Locals del 2018.

D’entre els 19 punts a l’ordre del dia del ple d’aquest divendres, hi ha també l’aprovació provisional del Pla Parcial del “Nucli Nord de Sant Genís, on s’hi vol construir una residència per a la gent gran.

Es tractarà també informació econòmica com una modificació pressupostària. En l’últim bloc, s’informarà de dos projectes. Un d’ells és la presentació de les obres d’urbanització del Carrer Folch i Torres. Es vol obrir la Plaça de la Fesola a la circulació i destinar una les actuals zones verdes per fer-hi més aparcament.

Per últim s’informarà de l’inici dels tràmits per a construir un nou CAP a Palafolls. Al respecte es donarà compte del terreny que l’Ajuntament cedirà a la Generalitat per construir el nou Centre d’Atenció Primària. Es proposa que s’aixequi en un terreny entre l’Institut i l’Avinguda Pau Casals.

El ple, que començarà ales 19h, es tancarà amb un torn de precs i preguntes i es podrà seguir en directes de Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics