Sis bandes competeixen per tocar a l’Alter Festa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Aquest dissabte se celebra el concert del concurs de grups de música al Local Jove Can Batlle i d’on en sortiran els 3 teloners de les barraques de la Festa Major de Palafolls. En total s’han presentat 6 formacions: Cheri, Dosenburg, Kalabranda, Represalia, Hacendado i Punks & Company.

Els grups tocaran avui a partir de les 20h dins del marc del “Concurs Música Jove” a Can Batlle. Les bandes guanyadores s’escolliran a través de tres tipus de votacions: una presencial pel públic del concert, també a través de les xarxes socials i un jurat format per membres de les entitats juvenils de Palafolls.

D’aquestes tres votacions en sortiran les bandes guanyadores i que compartiran escenari el 8,9 i 10 de setembre amb els Tapeo Sound Systema, The Demencials, Lágrimas de Sangre i Pirat’s Sound Sistema.

Durant tota la setmana passada, entre el 17 i el 21 de juliol, els grups interessats en competir van poder presentar la corresponent documentació. En la valoració es tindrà en consideració aspectes com l’originalitat, la qualitat i la interpretació vocal i musical. No es prioritza cap estil concret.

El veredicte se sabrà a principis de la setmana vinent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics