Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes

Foto: Ports de la Generalitat
Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes (Ports de la Generalitat)
Instal·laran 82 fanals LED al port de Blanes (Ports de la Generalitat)

Ports de la Generalitat ha tret a licitació el subministrament i la instal·lació de 657 lluminàries amb tecnologia LED a vuit ports de la costa gironina, entre ells Blanes.

A la ciutat veïna es preveu col·locar-hi 82 fanals a la dàrsena pesquera, la zona d’aparcament de pesca i el vial d’entrada al port. L’enllumenat és un servei bàsic per als ports que millora la seguretat i fa possible l’ús dels espais portuaris a la nit. A més, amb els nous punts de llum es vol substituir tot l’enllumenat exterior de la zona de servei dels Ports. Així, es defensa que s’aconseguiran uns serveis més eficients i els ciutadans estaran dins un entorn més sostenible.

El nou enllumenat compta en total amb un pressupost de 460.000 euros i tres mesos d’execució. Ports defensa que permetrà un estalvi del 50% en el consum energètic. A més d’incrementar la vida útil de les làmpades, disminuir les despeses de manteniment i minimitzar la contaminació lumínica.

Els LEDs substituiran la il·luminació convencional.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics