S’obre el termini del Concurs de Fotografia de les Festes de Blanes

Fotògrafs al Concurs de Focs d'Artifici 2017 (Autor: Jesús Vila)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Fotògrafs al Concurs de Focs d'Artifici 2017 (Autor: Jesús Vila)
Fotògrafs al Concurs de Focs d’Artifici 2017 (Autor: Jesús Vila)

La fotografia desperta passions i captar les instantànies de castells de focs i pirotècnia, on la llum hi juga un paper clau, pot suposar un repte important. A Blanes hi ha  una llarga tradició per la fotografia i no és d’estranyar que el Concurs arribi a la 23ena edició.

Des d’aquest dimarts fins el divendres 4 d’agost ja es poden presentar fotografies en el Concurs Fotogràfic Focs i Festes de Blanes. L’Ajuntament, en col·laboració amb l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes (AFIC) ha organitzat un any més el concurs de fotografia coincidint amb les Festes de Santa Anna.

Hi ha tres categories: Focs d’Artifici, Correfoc i actes de la Festa Major. El veredicte del concurs s’emetrà el 6 d’agost, i a partir de l’endemà dilluns dia 7 començaran a notificar-se els resultats als premiats i finalistes.

El lliurament de premis es farà el 15 d’agost.  L’acte tindrà lloc a la Sala García-Tornel, on s’hi allotjarà una exposició que aplegarà les fotografies guanyadores, així com les finalistes i una selecció de les millors que han aspirat a ser premiades. El jurat atorgarà un primer premi de 150 euros i dos finalistes de 75 euros cadascun en les tres modalitats.

Les obres es poden presentar a l’Ajuntament de Blanes a l’Àrea de Cultura o el diumenge 6 d’agost al local de l’Agrupació Fotogràfica de Blanes. Darrera cada obra cal que consti el títol de l’obra, categoria a la que es presenta, així com les dades bàsiques de contacte de l’autor.

L’any passat s’hi van presentar al Concurs 131 treballs corresponents a 30 autors.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics