L’Activa’t s’acaba amb una bona valoració  

Grup de Joves de l'Activa't en la sortida a Water World, el 2017 - (Facebook Local Jove Can Batlle)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Grup de Joves de l'Activa't en la sortida a Water World (Facebook Local Jove Can Batlle)
Grup de Joves de l’Activa’t en la sortida a Water World (Facebook Local Jove Can Batlle)

El juliol s’ha acabat i amb ell el casal jove “Activa’t”. Durant tot aquest mes passat s’han programat tot tipus d’activitats, sortides i tallers per activar el jovent de Palafolls. Van ser els mateixos alumnes, durant l’última setmana escolar els que van votar les activitats que més els interessava. Era el primer any que es plantejava aquesta dinàmica participativa i des de l’Àrea de Joventut se’n fa una bona valoració. Són declaracions de l’Albert Muñoz, tècnic de Joventut.

Tot i que s’han escoltat les demandes dels joves, es vol que de cara a l’any vinent s’animin més nois i noies per participar en els tallers. Enguany les propostes es van recollir durant l’hora del pati, però de cara a l’any vinent el tècnic es planteja fer entrar el procés dins de l’aula. L’Activa’t, com ja deixa entreveure el nom, vol activar els joves si més no durant un mes de les llargues vacances d’estiu.

L’Activa’t va combinar activitats en el mateix local com taller de Teatre, de cuina, d’animació o fotografia, amb d’altres a fora i també sortides a Water World, Port Aventura, Paint Ball i a la platja i l’Aqua Park.

El divendres passat es va acabar l’Activa’t amb una bona valoració. Es va celebrar amb música i pica pica al Local Jove Can Batlle. L’espai estarà tancat durant tot l’agost.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics