L’Av Pau Casals es reobrirà el divendres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Av. Pau Casals tallat al trànsit per la canonada rebentada (Ajuntament de Palafolls)
Av. Pau Casals tallat al trànsit per la canonada rebentada (Ajuntament de Palafolls)

El cèntric carrer de Palafolls està encara tallat al trànsit després que ahir es rebentés la canonada d’impulsió al dipòsit. Els operaris van treballar-hi fins les 6 de la tarda i van haver de substituir 4 metres de canonada.

La circulació en el vial està tallada entre l’Avinguda Ribera de la Burgada i Travessera de les Esplanes. S’ha d’asfaltar el tram que ahir es va obrir per arreglar la fuita i segons ha informat l’Ajuntament, no es reobrirà fins el divendres.

Els abonats no es van quedar sense subministrament perquè la canonada general no es va veure afectada. Però es tracta de la mateixa que ja es va rebentar el mes de maig i que va inundar el Carrer Major. A més, ja al setembre s’havia produït una altra fuita a l’Avinguda Pau Casals en la canonada d’alimentació al dipòsit. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics