75 anys de la Travessia de Blanes

Sortida 74a Travessia Popular al Port de Blanes 2016 Fotografia: Joaquim Llorens
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge Blanes celebrarà la 75a Travessia Popular i en motiu de l’aniversari es lliurarà un obsequi a tots els participants. Hi ha un límit de 400 inscripcions.

És la prova esportiva més veterana de la ciutat. La Travessia Popular al Port de Blanes començarà el diumenge a les 8 del matí amb les darreres inscripcions, que s’allargaran fins 2/4 de 10. A les 10 en punt es donarà el tret de sortida des de la platja del costat de Sa Palomera i, després de cobrir 900 metres de distància, s’arribarà a la platja petita del port.

En motiu de l’aniversari, l’Àrea d’Esports ho celebrarà lliurant a cada nedador un obsequi. es regalarà a tots els participants una motxilla corporativa de Blanes amb una ampolla d’aigua d’alumini d’ús esportiu, que duu inscrit el logotip de la prova popular.

A la travessia pot participar-hi gent de totes les edats i de fet es considera una tradició per part de molts blanencs i blanenques. Hi ha dues categories: Open Masculí i Open Femení. Un cop finalitzada es lliura un trofeu als tres primers classificats open, així com als primers locals, als més joves i als més grans, tots ells en les dues modalitats d’homes i dones. Des de fa poc, també s’hi ha inclòs una nova categoria, la menció especial al primer participant amb discapacitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics