El Maresme, en alt risc d’incendi

alfaProtecció Civil ha activat l’Alerta del Pla de Protecció Civil PROCICAT per Onada de Calor fins el dissabte per “temperatures extremes”.

El Maresme és una de les comarques més afectades pel risc d’incendi forestal. Protecció Civil ha posat en prealerta el Pla d’emergències per incendis forestals, l’Infocat. La nostra comarca està en alerta 2 sobre 3.

Protecció Civil demana precaució a la ciutadana i alertar ràpidament al telèfon d’emergències 112 si es detecta alguna columna de fum. També recorden que cal extremar les precaucions en les activitats a l’entorn de zones forestals, com ara llençar burilles encara que semblin apagades, deixalles o utilitzar barbacoes.

Avui la xifra de comarques en nivell 2 de risc d’incendi ascendeix fins a 34, segons el Pla Alfa, entre elles el Maresme.

A més, el Departament d’Interior recorda que no es deixin ni nens, persones grans ni animals de companyia al cotxe amb les finestres tancades. Així com també tancar les persianes quan hi toqui el sol i obrir-les durant la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics