El bullying enceta el Docus a la Fresca de Blanes

Sessió "Docus a la Fresca" 2016 (Fotografia: Javier Calvete)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Sessió "Docus a la Fresca" 2016 (Fotografia: Javier Calvete)
Sessió “Docus a la Fresca” 2016 (Fotografia: Javier Calvete)

El cicle de cinema compromès començarà aquest divendres 4 d’agost amb el bullying com a temàtica. Hi haurà dues projeccions, la primera és “Crònica d’un accident”, que narra un cas d’assetjament escolar que acaba amb un accident de trànsit. La segona projecció de la nit, serà un reportatge del programa 30 minuts. En aquest segon cas, s’explica com ho viuen i ho superen les víctimes i també què motiva els agressors a fer la vida impossible als seus companys.

Cada divendres d’agost, a partir de les 10 de la nit a la Plaça Verge Maria, es projectaran diverses propostes de cinema documental de caire social. La resta de nits s’hi tractaran altres temàtiques: papil·loma, periodisme i el tracte amb els animals.

Les quatre nits de Docus a la Fresca també es complementaran amb una paradeta informativa sobre les temàtiques programades, així com amb la presentació dels treballs audiovisuals a càrrec de les entitats i productors de l’edició d’enguany.

Les sessions són gratuïtes, inclouen diverses propostes de cinema documental i s’intenten tractar problemàtiques que poden interessar a tots els públics i que afecten a la societat en general. Després de cada projecció s’obre un debat que compta amb convidats relacionats tant amb la temàtica com amb la pel·lícula visionada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics