Malgrat manté la incògnita sobre qui farà el pregó

Imatge del vídeo promocional del pregó
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A pocs dies per començar la festa major d’estiu, a Malgrat de Mar es manté la incògnita sobre qui en serà el pregoner. Des de l’àrea de Cultura, responsable de l’acte, no s’ha volgut desvetllar encara cap detall referent al contingut de l’activitat que dona el tret de sortida oficial a aquest Sant Roc 2017.

Tot i això, al llarg dels darrers dies s’està duent a terme una campanya promocional a través de les xarxes socials sobre el pregó. Veïns i veïnes del municipi apareixen en diversos vídeos assegurant que ells són els pregoners d’enguany.

El pregó de Malgrat de Mar tindrà lloc aquest pròxim divendres dia 11 d’agost al parc de Can Campassol. Segons el programa d’activitats, començarà a les deu de la nit.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics