Quatre detinguts a Blanes mentre transportaven 10 quilos de marihuana  

Bitllets i marihuana comissada (Fotografia: Mossos d'Esquadra)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Bitllets i marihuana comissada (Fotografia: Mossos d'Esquadra)
Bitllets i marihuana comissada (Fotografia: Mossos d’Esquadra)

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 2 d’agost quatre homes a Blanes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Els agents van tenir coneixement que es realitzava el transport de marihuana aquell mateix dia a la tarda amb quatre vehicles. Es va iniciar el desplegament policial amb efectius de vigilància i finalment van interceptar els quatre cotxes i els seus conductors quan circulaven pel barri de Valldolig. Al seu interior hi van trobar 10 quilos de marihuana, una bàscula de precisió i es van requisar 68.000 euros.

Es van detenir els individus per la presumpta vinculació amb un delicte de tràfic de drogues. L’endemà, el 3 d’agost, van registrar el domicili d’on havia sortit la marihuana ubicat al carrer Guadalquivir. Es tractava d’un dúplex habilitat pel cultiu de marihuana. En l’escorcoll es van trobar 15.000 euros en efectiu. En total, els Mossos van comissar 83.000. Els detinguts, 4 homes d’entre 25 i 38 anys de nacionalitat espanyola i holandesa, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. Un d’ells té antecedents. Es va decretar llibertat amb càrrecs.

 

(ACN)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics