URGENT

Blanes reprèn la celebració de la Festa dels Copatrons  

Compartiu aquesta història
Xocolatada de la festa dels Copatrons (Ajuntament de Blanes)
Xocolatada de la festa dels Copatrons (Ajuntament de Blanes)

Després que la programació de la Festa Petita de Blanes es veiés afectada pels tres dies de dol després dels atemptats, aquest dilluns s’ha reprès la festivitat de Sant Bonós i Sant Maximià amb una xocolatada popular.. Durant tot avui s’han celebrat els actes que estaven programats per aquest 21 d’agost.  S’ha encetat amb una xocolatada popular sota l’Arc dels Copatrons, al Carrer Ample, i ha continuat amb l’entrega institucional de flors i missa.

D’entre la programació suspesa, hi ha actes que ja no es recuperaran com la 35a Caminada Popular de Sant Bonós. L’Ajuntament i les entitats han decidit que gran part dels actes es programin per aquesta setmana, entre el dijous i el diumenge, exceptuant alguns que es preveuen de cara al setembre. Aquest dijous 24 hi haurà l’anunciació de l’inici de festa a les 7 de la tarda, mentre que l’endemà divendres dia 25, a les 21’30 h de la nit, es farà la Cercavila “Places i Carrers”.

En el cas de Tordera, que havia de celebrar la seva Festa Major aquest cap de setmana passat, es preveu que els actes suspesos es reprenguin també a finals d’aquesta setmana. El Cercatasques es farà el 25 d’agost i la fira d’atraccions estarà instal·lada entre el dijous i el dilluns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics