Malgrat presentarà als ciutadans el Pla de Mobilitat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La presentació pública del nou pla de mobilitat de Malgrat de Mar es farà el dia 5 de setembre. Així s’ha assegurat des del govern municipal.

El pla de mobilitat és una eina que ha de resoldre i millorar diversos aspectes relacionats amb la circulació de vehicles. La seva implantació comportarà canvis pel que fa a la senyalització, el sentit de circulació i les zones d’aparcament, entre molts altres.

El document ha estat elaborat per una empresa especialitzada en projectes similars i ha comptat amb les aportacions dels veïns i veïnes de Malgrat de Mar, que al llarg dels darrers mesos han participat en diferents sessions de treball a través de les quals han pogut exposar les seves queixes i suggeriments.

El nou pla de mobilitat de Malgrat de Mar tindrà una validesa de 6 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics