URGENT

La Festa Major manté les activitats tradicionals

Compartiu aquesta història
Portada del programa de Festa Major
Portada del programa de Festa Major

Queda poc més d’una setmana per l’inici de la Festa Major d’enguany que s’inaugurarà com cada any amb la representació teatral del pregó programat pel proper 7 de setembre. L’Ajuntament ja ha començat a repartir el programa, la portada del qual s’ha dedicat a la Rambla de Barcelona amb el titular “sense por, en pau” i una imatge del lloc on es va cometre l’atemptat.

Pel que fa a les activitats, es manté la programació popular i tradicional similar als altres anys i que caracteritza aquestes celebracions. El teixit associatiu del poble ha tornat a ser l’encarregat d’organitzar el gran gruix de les activitats.

Es començarà a escalfar motors aquest dissabte amb la pre festa major amb trobada gegantera, cercavila i la música del Guaita i el diumenge amb trobada de puntaires. Montse Rovira és regidora de cultura.

A més, el dimarts s’estrena una nova activitat: un recorregut guiat pel nucli antic i explicant-ne la seva evolució.

El musical de “El llibre de la Selva”  donarà el tret de sortida oficial a la festa major, i amb ell un ampli ventall d’actes als carrers de Palafolls. Les matinades, el rapte de la geganta, sardanes, els sopars a la fresca amb els pobles agermanats, les barraques de l’Alterfesta, correfoc, tabalada,  diada castellera i el joc L’assassí de la safanòria, que durarà els 4 dies de festa major, entre moltes altres activitats.  També es repetirà el tobogan d’aigua després de l’èxit de l’any passat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics