Els sindicats enduriran la vaga d’ambulàncies el 8 de setembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Han anunciat una aturada del servei de 24 hores al servei d’ambulàncies de les comarques de Girona i l’Alt Maresme. La vaga va començar el divendres 11 d’agost i estava prevista per cada divendres de manera indefinida fins que s’arribés a un acord amb el CatSalut, el SEM i el Departament de Treball.

Els treballadors de les ambulàncies van tallar el divendres passat la N-II. El comitè de vaga, davant el que considera la “immobilitat” d’aquests tres organismes, ha anunciat la radicalització de la mobilització laboral a partir del setembre. Des del comitè, s’ha assegurat que no s’estan complint els serveis mínims del 85% els divendres en què hi ha vaga. L’aturada de 24 hores començarà el 8 de setembre. De moment, aquest divendres hi haurà l’aturada parcial que s’està fent cada divendres i que afecta les ambulàncies entre les 6 i les 10 del matí i les i de 2 a 6 de la tarda.

Els treballadors reivindiquen que Transports Sanitaris compleixi els punts de la concessió  i se’ls millorin els horaris i la mobilitat geogràfica. A més, també volen un major control del Departament sobre les empreses subcontractades per garantir que compleixin els acords de l’adjudicació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics