L’Amateur es manté a 2a catalana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La junta del CD Palafolls va celebrar ahir una sessió extraordinària amb la continuïtat del primer equip com a únic punt a l’ordre del dia.

Per unanimitat es va acordar mantenir l’amateur a la categoria de 2a catalana, després que la seva continuïtat pengés d’un fil pels problemes econòmics i esportius que travessa el club.

Un dels entrebancs era trobar nou entrenador que substituís Pai Matas per baixa obligada. El president del Palafolls, Valentín Rodríguez, ha confirmat que ja se l’hi ha trobat substitut: serà Lluís López, segon de José Cáceres en la temporada passada.

Rodríguez confia en què podran començar la lliga aquest dissabte contra el Marca de l’Ham. El nombre de jugadors és ajustat per afrontar una temporada sencera, però el president del club confia que durant les properes setmanes hi haurà noves incorporacions. Respecte el problema de finançament, assegura que està resolt amb l’aportació econòmica de Bioibérica, una implicació que la mateixa farmacèutica no ha negat.

Pel que fa a la relació entre jugadors i junta, Rodríguez diu que és bona i que els problemes “ja s’han arreglat”. Sigui com sigui, l’amateur del  Palafolls segueix endavant.

El primer equip ha estat a punt de dissoldre’s i abandonar la seva plaça a la categoria de 2a catalana.

cd palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics