Els treballadors de les ambulàncies tallaran demà la N-II entre Tordera i Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà divendres continua la vaga parcial i indefinida d’ambulàncies que afecta el servei de d’emergències mèdiques de Girona i l’Alt Maresme. La sisena trobada de mediació entre els treballadors de les ambulàncies i Transport Sanitari de Catalunya ha acabat sense cap acord i amb la continuïtat de la vaga.

Demà doncs es tornarà a interrompre el servei de 6 a 10 del matí i de 2 a 6 de la tarda. Serà la tercera aturada i si en els propers dies no s’arriba a cap acord, a partir del 8 de setembre la vaga serà de 24 hores. A més, per demà a la tarda hi ha convocada una nova mobilització a la N-II al seu pas per Tordera, a la rotonda de Can Bartolí. Ja el divendres passat, els treballadors es van mobilitzar a la N-II.

Els treballadors reivindiquen que l’empresa concessionària del servei compleixi els acords de la concessió, se’ls millorin els horaris i la mobilitat geogràfica. A més, també volen que el SEM i el Servei Català de Salut exerceixi control més alt sobre Transport Sanitari de Catalunya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics