El Guaita amplia els dies de concerts

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Palafolls torna a acollir, coincidint amb la programació de la Festa Major, els concerts del Guaita. Enguany amb la novetat que es desgrana en dos dies: el primer aquest dissabte a la nit, en la prèvia de la Festa, i l’altre el 8 de setembre, en plena celebració.

El Guaita és el minicicle que va donar origen al Singulars. Bang Cultura en col·laboració amb l’Ajuntament i el suport de Ràdio Palafolls el van idear  per les nits de festa major com al tercer escenari a banda de les barraques de l’Alterfesta i la pista del ball amb orquestra.

L’ampli ventall d’activitats concentrat en quatre dies ha obligat a descentralitzar part dels concerts del Guaita. Així, demà passat començarà a les 21.30h la Glorieta del Doctor Torner amb l’artista Ju, que presentarà el seu primer treball “El món es mou” i finalista de l’Enderrock. Presentarà el seu àlbum a Palafolls i la seguirà Roger Usart amb el seu estil folk pop americà que recorda a Johnny Cash. El Guaita està pensat pel públic d’edat compresa entre el jovent de l’Alter Festa i els del ball d’orquestra. Xavi Sitjà és membre de Bang Cultura.

La propera cita amb la quarta edició del Guaita serà el divendres 8 de setembre amb el concert de La Folie a les 22h.

L’aforament és de 250 persones i l’entrada és lliure i gratuïta.

21032652_1464036330351265_809728024903625892_n

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics