Els Bombers aturen la recerca dels joves del Maresme

Operatiu de recerca dels joves l'1 de setembre (ACN)
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Operatiu de recerca dels joves l'1 de setembre (ACN)
Operatiu de recerca dels joves l’1 de setembre (ACN)

Ahir es va tancar sense èxit el novè dia de recerca de la parella del Maresme desapareguda al Pantà de Susqueda des del passat 24 d’agost. Ara els Bombers de la Generalitat han decidit desmuntar l’operatiu a l’embassament per falta d’indicis. El cos s’ha posat a disposició dels Mossos d’Esquadra per enviar nous efectius quan se’ls ho requereixi.

Aquest diumenge l’operatiu de recerca ha comptat amb la participació de vuit dotacions dels Bombers, els Mossos i un helicòpter que van pentinar un tram de set quilòmetres per terra, aigua i aire sense rastre dels joves. L’espai de la recerca es va acotar el divendres després que un dels gossos trobés un possible rastre de la parella. Ahir els treballs es van centrar en delimitar en trams d’un quilòmetre, els set on se centra la cerca.  També hi van participar unitats del Grup de Reforç d’Actuacions Especials (GRAE).

Fa 10 dies que no se’n sap res d’en Marc Hernández, de 23 anys, i la Paula Mas, de 21, tots dos veïns del Maresme. S’havien desplaçat fins el pantà de Susqueda amb la intenció de fer-hi caiac i la setmana passada hi van trobar el cotxe enfonsat i el caiac a la deriva i esparracat. Els Mossos continuen la investigació per aclarir què va ha passat amb la parella que de moment el seu parador és un misteri.

(ACN)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics