Suspenen el primer partit de lliga del PLF per falta de jugadors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Amateur del CD Palafolls havia de competir aquest cap de setmana contra el Marca de l’Ham, de Figueres. De fet, el club ja havia avançat que davant la falta de jugadors hi havia la possibilitat que el partit no es pogués jugar. I finalment ha acabat passant. Dels 54 partits que havien de disputar els 108 equips de segona catalana, el del Palafolls és l’únic suspès.

D’altra banda, el primer partit de lliga s’ha ajornat també pel segon equip. El Palafolls B s’havia d’enfrontar contra el Sant Antoni i tampoc es va acabar celebrant. En la categoria de quarta catalana la lliga comença la setmana vinent per gran part dels equips, però dels 18 partits que s’havien de jugar aquest cap de setmana passat, se n’han anul·lat 5, entre els quals hi ha el segon equip del Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics