URGENT

Detenen a Lloret un membre d’un gran clan de narcotraficants de Colòmbia

Compartiu aquesta història

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar un home italià com a membre destacat d’un clan de narcotraficants de Colòmbia.  El detingut tenia una ordre de busca, captura i extradició dictada per la Interpol de Washington. Davant la sospita i indicis que el fugitiu s’estaria amagant a Lloret de Mar, es va desplegar un operatiu de vigilància que va acabar amb la detenció de l’home el passat 22 d’agost.

Se’l vincula amb un poderós clan dedicat a traficar amb cocaïna des de Colòmbia a Europa i també al blanqueig de diners. L’home, segons les autoritats dels Estats Units, havia participat en la preparació i trasllat de dos carregaments de cocaïna en dos velers amb destinació  a Europa.

La mercaderia, de 1.714 quilos, va ser interceptada en aigües internacionals l’agost del 2014. La detenció del membre del clan de narcotràfic es va produir el passat 22 d’agost pels volts de dos quarts d’onze del matí quan sortia de casa seva. Se’l va traslladar a l’Audiència Nacional, que és l’autoritat competent a l’hora de resoldre la seva extradició als Estats Units.

L’home tenia una ordre d’extradició dictada el passat 26 d’abril.

(ACN)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics